BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1958

  Het familiebedrijf Boer Staphorst heeft een historie van ruim 50 jaar, waarin het van een sloopbedrijf uitgroeide tot specialist in hout- en plaatmaterialen en tenslotte uitgroeide tot enorm bouw- en woonwarenhuis.

 • 1958

  Fa J. Boer en Zn. wordt opgericht, een sloopbedrijf dat tweedehands bouwmaterialen verkoopt.

 • 1977

  Familie de Boer opent nog een zaak voor de handel in nieuwe bouwmaterialen. Deze nieuwe zaak kreeg de naam 'FABO Bouwmarkt'. Een van de eerste bouwmarkten in Nederland.

 • 1995

  FABO Bouwmarkt en Boer Staphorst verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Achthoevenweg. De nieuwe zaak is een bouw en woonwarenhuis waar jaarlijks ruim 300.000 klanten komen.

 • 2011

  Boer Staphorst sluit zich aan bij de BPG-formule en heet vanaf nu BPG Boer Staphorst. Hiermee speelt ze in op de dynamische en veranderlijke bouwmarkt. Ze kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Ook het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden hiermee verder geprofessionaliseerd.

Bel mij