BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

stenen bpg boer staphorst

Terrastegels voor in de tuin, gevelstenen, vloertegels.... voor buiten en binnen vindt u bij BPG Boer Staphorst de juiste stenen. Als consument kunt u in onze ruime showroom eindeloos stenen vergelijken op kleur, textuur en prijs.
Zodra u de juiste stenen gekozen heeft, kunnen wij deze ter plaatse leveren. Als bouwprofessional kunt u rekenen op de beste service, want als BPG-lid hebben wij de wensen van professionals hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor ruime voorraden, snelle levering en persoonlijke service.

Tips bij het kiezen van stenen of tegels

Natuurlijk kijkt u als eerste naar de kleur en het formaat van een steen of tegel. Maar denk ook aan de textuur: hoe ziet het oppervlak van een tuintegel er bijvoorbeeld uit in de regen? Geeft een gladde steen een kil effect, of geeft deze het geheel een mooie strakke stijl? Het uitkiezen van de juiste stenen draait ook om functionele eigenschappen, zoals draagkracht. Zo heeft u voor een oprit dikkere stenen of tegels nodig dan voor een terras. Er moet immers een auto overheen kunnen rijden. Bij een oprit kunt u de tegels het beste in een keperverband leggen (dus in een zigzagpatroon) zodat eventuele rijsporen van een auto niet zichtbaar zijn. Denk ook aan het onderhoud: kies bijvoorbeeld geen klinkers als u geen zin heeft om onkruid tussen de tegels vandaan te halen. Stenen met een coating zijn in dat geval een goed keuze: deze stoten vuil en mos af.


Bel mij