BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

sierbestrating bpg boer staphorst

Gaat u een oprit of terras aanleggen, dan kunt u met sierbestrating veel kanten op. Het biedt veel mogelijkheden om karakter te geven aan de buitenruimte. Met strakke, langwerpige siertegels kunt u een oppervlak bijvoorbeeld langer laten lijken. Met grote tegels, eventueel gelegd in een patroon, laat u een oppervlak juist kleiner lijken. Een patroon hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan bijvoorbeeld een vierkant zijn van tegels die een kleurtint donkerder zijn dan de andere tegels. Als bouwmarkt heeft BPG Boer Staphorst sierbestrating in vele kleuren en maten op voorraad. Vraag gerust advies, dan helpen onze tuinexperts u verder.

Tuintegels en terrastegels

BPG Boer Staphorst heeft een tuinshop en een bouwmarkt. Het voordeel hiervan is dat u uw plannen over tuininrichting concreet kunt maken en de juiste materialen vindt om deze plannen over tuininrichting concreet kunt maken en de juiste materialen vindt om deze plannen uit te voeren. Of u nu tuintegels zoekt voor een pad op zachte ondergrond, of terrastegels voor een solide, vlak geheel: u vindt het bij BPG Boer in Staphorst. Bovendien geven wij u graag tips over het aanleggen van een zandbed en het gebruik van voegmiddel bij het aanleggen van sierbestrating. Ook als u twijfelt over de hoeveelheid zand en tegels: wij staan u graag te woord.

Bel mij