BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg boer staphorst

BPG Boer Staphorst staat in de regio Staphorst bekend als de bouwmarkt waar medewerkers echt betrokken zijn bij de klant. Wij luisteren met aandacht naar uw bouwplannen, denken mee over planning en stellen alles in het werk om u op het juiste moment de gewenste bouwmaterialen te leveren. Met welk doel u ook bij ons komt, wij nemen de tijd voor u. Bij ons vindt u alles op 22.000 vierkante meter: keuken- en badkamersshowrooms, een groot assortiment bouwmaterialen en een vakkundige plaatzagerij en timmerwerkplaats. Wij helpen u graag op weg met de juiste planken en platen voor uw timmerproject.

Sinds 2011 zijn wij lid van de BPG-groep. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als professional of particulier in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Hout, plaatmateriaal en andere bouwmaterialen

BPG Boer Staphorst is gevestigd aan de Achthoevenweg 2 te Staphorst, vlakbij de A28, Vanaf de weg ziet u de grote letters van Boer Staphorst, met aan de voorkant de ingang van het woonwarenhuis. Aan de achterzijde is de ingang van de BPG Shop, speciaal voor de professionele klusser. Hier komt u meteen in de bouwmarkt voor vakmensen, waar deskundig personeel u helpt met het vinden van de juiste bouwmaterialen. Deze kunt u vervolgens gezamenlijk inladen. Wat niet op voorraad is, bestellen we voor u. Wat te groot is, zagen we voor u op maat.

Bekijk alle voordelen van BPG Boer Staphorst >

Met onze eigen vakkundige plaatzagerij en timmerwerkplaats helpen wij u graag op weg met de juiste planken en platen voor uw timmerproject. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor maatwerk. Wij weten als geen ander dat in de bouw of verbouw het vaak voorkomt dat u maatwerk nodig heeft. In de meeste gevallen wordt uw plaatmateriaal of timmerpaneel gratis op maat gezaagd.

Voor vragen of bestellingen kunt u direct contact opnemen met 0522-466830 of een e-mail sturen naar bpg@boer-staphorst.nl.

Bel mij