BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Assortiment

Bij BPG Boer Staphorst kunt u terecht voor alle denkbare bouwmaterialen die nodig zijn voor uw bouwproject; van stenen, isolatiemateriaal en bouwstaal tot dakpannen, mortels en folies. Stuk voor stuk maatschappelijk verantwoorde producten die voldoen aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.

Uniek bij BPG Boer Staphorst is onze eigen zaagservice voor al uw maatwerk. In onze plaatzagerij zorgen wij ervoor dat uw hout en plaatmateriaal op de millimeter nauwkeurig wordt gezaagd. Heeft u een grote zaagopdracht? Deze zagen wij voor u op bestelling. Klik hier voor meer informatie. 

Uiteraard kunt u alle producten zelf bij ons komen ophalen, maar wij kunnen deze bouwmaterialen ook bij de gewenste locatie, in de gewenste hoeveelheid en op het gewenste tijdstip komen afleveren. Klik hier voor meer informatie over onze bezorgservice.

Voor vragen of bestellingen kunt u direct contact opnemen met 0522-466830 of een e-mail sturen naar bpg@boer-staphorst.nl

Bel mij